Loading…

Hogyan működik a kártya?

A Dunamente Card kedvezménykártya-rendszer tulajdonosa és üzemeltetője a Tata és Környéke Turisztikai Egyesület. A Dunamente turisztikai térségbe érkező vendégként akkor juthatsz hozzá térítésmentesen a kártyához, ha a csatlakozott szálláshelyek valamelyikén legalább 2 éjszakát eltöltesz. Amennyiben ez az előfeltétel nem teljesül, akkor a Dunamente 36h Card-ot tudod megvásárolni. A kártyát az elfogadóhelyeken leolvasó készülékek segítségével azonosítják, a kedvezményeket így gyorsan és egyszerűen veheted igénybe.

Hogyan juthatsz a kártyához?

Amennyiben szobát foglaltál a kártyarendszerhez csatlakozott szálláshelyek valamelyikén, akkor a megérkezéskor a következő lehetőségek várnak:

  • Legalább 2 éjszaka eltöltése esetén azonnal és térítésmentesen megkapod a Dunamente Card kártyádat. Az érvényesítéshez kérjük, add meg a szükséges adatokat. Az adatok kezelésénél az irányadó jogszabályok szerint járunk el. Erről részletesen az ADATVÉDELEM menüpontban olvashatsz.

  • 1 éjszaka eltöltése esetén a Dunamente 36h Card kártyát tudod megvásárolni mindössze 1.500 Ft-ért. Ehhez adatok megadása nem szükséges.

A rendszerhez csatlakozott szálláshelyekről a SZÁLLÁSHELYEK menüpontban tájékozódhatsz.

Abban az esetben, ha nem éjszakázol a Dunamente turisztikai térségben, hanem kirándulóként érkezel, a Dunamente 36h Card kártyát elővételben a www.visittata.com oldal webshopjában, személyesen pedig a tatai turisztikai információs irodában (Tourinform Tata) vásárolhatod meg.

Milyen előnyöd származik a kártya használatából?

A Dunamente Card kedvezménykártya-rendszer számos kedvezményes szolgáltatás mellett térítésmentesen igénybe vehető programlehetőségeket is magába foglal. Az elfogadóhelyeket a KEDVEZMÉNYEK menüpontban tudod áttekinteni, illetve érdeklődési körödnek megfelelően célirányosan keresni.

Hogyan kapod meg a kedvezményeket?

Nem kell mást tenned, mint magaddal vinni a kártyát, és hozzáérinteni az elfogadóhelyeken található leolvasó készülékekhez. Az elfogadóhelyek az általuk kínált kedvezményeket a kártyaadatok alapján adják meg számodra.

Hány főre szól a kártya?

  • A legalább 2 éjszaka eltöltése esetén térítésmentesen átadott Dunamente Card kártyádra a szálláshelyen több személyt is rögzíthetnek. A kedvezményeket annyi személy veheti igénybe az elfogadóhelyeken, ahány fő a kártyaadatok között szerepel.

  • Az 1 vagy 0 vendégéjszaka eltöltése esetén általad megvásárolt Dunamente 36h Card kártyára adatrögzítés nem történik. Ezért 1 kártya csak 1 fő részére érvényes, azaz csak 1 személy tudja igénybe venni vele az elfogadóhelyek szolgáltatásait.

Mettől meddig érvényes a kártya?

  • A legalább 2 éjszaka eltöltése esetén térítésmentesen átadott Dunamente Card kártya a teljes tartózkodási idő alatt érvényes, a szálláshelyre történő bejelentkezés napján 14 órától a távozás napján 24.00 óráig.

  • Az 1 vagy 0 éjszaka eltöltése esetén általad megvásárolt Dunamente 36h Card kártya a vásárlást követően elsőként felkeresett elfogadóhelyen történő leolvasáskor élesedik, és attól az időponttól kezdődően 36 órán át érvényes.